Particulier

'Inderdaad, ook voor particulieren hebben wij de juiste vloer'

Mede door de invloed van architecten en de vele woonprogramma's op TV (waardoor vooral de industriële look aan populariteit wint) worden wij elk jaar meer en meer uitgedaagd om verschillende soorten vloeren geschikt te maken voor de particuliere markt.

Elke vloer is voor ons een project. Of het nu gaat om uw keuken, woonkamer, badkamer of garage. Wij zorgen ervoor dat u met plezier en met beide benen op uw Verbion Vloer staat.

Onze vloeren zijn zeer goed en eenvoudig te reinigen. U kunt onze onderhoudsadviezen voor de verschillende vloeren downloaden vanaf onze website.

Alvorens ons team van vakmensen voor u aan de slag gaat komen wij de vloer eerst inspecteren. Vanwege onze jarenlange ervaring kunt u vervolgens een gedegen advies verwachten die recht doet aan uw wensen.

Hierna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte zodat u van te voren weet wat de kosten zijn en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Neem eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u nu ook direct een offerte aanvragen, door links op de knop 'offerte aanvragen' te klikken.